Välkommen till Puls & Träning i Upplands Väsby!

Välkommen in på en gratis provträning onsdagar kl 16-19. Vi visar dig gymmet, svarar på dina frågor och hjälper dig att bli medlem.

På vårt gym i Upplands Väsby erbjuder vi:

 • Konditionsmaskiner med TV-apparater integrerat
 • Styrketräningsmaskiner och fria vikter
 • 172 m² ljust och modernt gym där du känner dig som hemma

Kontaktuppgifter

Adress: Kyrkvägen 30-32

Öppettider: 05-23 alla dagar

Tel: 08-120 014 70 (måndag-fredag kl 08-16)

E-post: [email protected]

Öppet hus: Onsdagar kl 16-19

Bli medlem på Puls & Träning

Skräddarsy ditt medlemskap!
Hos oss tränar du för 299 kr/mån (ordinarie pris). Du som är ungdom, student eller senior har rabatt på våra träningsavtal.

Vårt utbud

 • Personlig tränare

  Nå ditt mål snabbare med en personlig tränare.

 • Standardutbud

  Stort utbud av konditions- och styrketräningsmaskiner samt redskap och fria vikter.

Det är vi som jobbar här

Nära till träningsvärk

Vi har specialiserat oss på att bygga trevliga kvartersgym av hög kvalitet, med rätt förutsättningar för dig som vill träna för att må bra. Hos oss är det alltid rent och fräscht, sällan kö till utrustningen och en skön atmosfär där alla passar in.

 

Provträna gratis
hos oss

Är du nyfiken på hur våra gym ser ut och hur det är att träna på Puls & Träning? Välkommen in på en gratis provträning.

 

Nå dina träningsmål

Vill du få ut mer av din träning? Våra personliga tränare hjälper dig att nå målen och få det resultat du drömmer om.

Här ser du vad de olika symbolerna betyder.

För att se vad just ditt gym erbjuder, stäng det här fönstret och läs under rubriken Utbud.

standardutbud
Standardutbud
Vi erbjuder konditionsmaskiner (cross trainer, cykel, roddmaskin och löpband) samt styrketräningsmaskiner för de viktigaste muskelgrupperna. Våra anläggningar har ett bra utbud av fria vikter och olika redskap för funktionell träning. Det finns omklädningsrum alternativt omklädningsbås samt värdeskåp där du kan låsa in dina värdesaker då du tränar.

small group
Begränsad gruppträning
Vi erbjuder gruppträning i mindre skala i gymlokalen.

personlig tränare
Personlig Tränare
Ta din träning till nästa nivå med en bra och trevlig personlig tränare! Alla utvecklas i sin träning tillsammans med en PT.

Gruppträning
Gruppträning
Massor av rolig och varierad gruppträning!

bastu
Bastu
Njut och ta igen dig en stund i bastun efter att du har tränat. I anslutning till bastun finns dusch.

barnpassning
Barnpassning
Vi erbjuder barnpassning under vissa tider för att underlätta din träning.

ej dusch
Ej dusch
Här har vi prioriterat utrymmet till träning, men bås för ombyte finns.

Senior

För dig som är pensionär och vill träna dagtid kl 05-15 alla dagar. Gäller på ett gym med 12 månaders bindningstid och du har möjlighet att frysa kortet i minst 30 dagar och max 365 dagar utan intyg.

Alla gym

För dig som vill ha tillgång till alla våra gym i Sverige. 12 månaders bindningstid.

Ett gym

Välj ditt favoritgym. 12 månaders bindningstid.

Flex

För dig som vill ha ett flexibelt avtal med tillgång till ett gym. Löpande avtal. Uppsägningstiden är resterande dagar i uppsägningsmånaden plus en månad.

Ungdom

För dig som är 14–17 år och vill träna tillsammans med målsman. Gäller på ett gym med 12 månaders bindningstid.

Student

För dig som fyllt 18 år och är student. Gäller på ett gym med 6 månaders bindningstid.


Puls & Träning följer lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005:59) med 14 dagars ångerrätt när du handlar på internet inom Sverige.
När du har godkänt alla uppgifter och våra medlemsvillkor kommer vi att skicka en bekräftelse till den angivna e-post adressen inom en arbetsdag.

Dina kontaktuppgifter

De uppgifter du lämnar ska vara dina egna och du måste ha fyllt 18 år för att bli medlem online. Det går även bra att besöka oss på öppet hus för att teckna avtal på plats. Se ditt gyms sida för information om tider och dagar för öppet hus.
Puls & Träning använder sig av SSL kryptering vid all överföring av personuppgifter.

Autogiro

Kontonumret måste vara ditt personliga.
För att vi ska kunna starta ett autogiro behövs både ett clearingnummer och ett kontonummer. Ett clearingnummer består av fyra till fem siffror.
Vid autogirobetalning sker dragningen den 28e varje månad. Startdragningen görs 20 dagar efter avtalets startdatum.

Faktura

Ange den adress du önskar få fakturan skickad till. Detta behöver endast anges om fakturaadressen är annan än din egen hemadress.

Bifoga foto

Puls & Träning behöver foton på sina medlemmar. Passerkort till gymmet kan endast erhållas efter det att Puls & Träning mottagit ett foto.
Välj därför ett tydligt foto av dig här nedan i något av formaten jpg, gif, png, bmp (max 8 MB).
Bifogar du ingen bild nu eller om du behöver hjälp med foto kan du komma in till oss under gymmets tider för öppet hus.

Meddelande/rabattkod

Har du frågor eller annat som du vill meddela oss. Har du en rabattkod fyller du även i denna här.

Medlemsvillkor

Vid rutan där man godkänner medlemsvillkoren:
Jag har tagit del av och godkänner medlemsvillkoren, Member terms and Conditions, samt godkänner jag även att mitt medlemskap aktiveras om 3-4 dagar om inget annat angetts eller önskats.

En person

1 gång

Ett tillfälle lämpar sig bäst som ett uppföljningstillfälle för dig som redan tränat med en personlig tränare.
Pris: 699 kr/gång

3 gånger

Perfekt för dig som behöver en rivstart och vill prova på några gånger. Lämpar sig även bra som uppföljning för dig som tidigare tränat med en personlig tränare.
Pris: 679 kr/gång

5 gånger

Det här paketet ger dig chansen att komma i gång med din träning och få den kunskap och inspiration du behöver!
Pris: 649 kr/gång

10 gånger

Du kommer att lära dig mycket om träning, få nya övningar som passar dig samt förutsättningar att nå din målsättning.
Pris: 619 kr/gång

20 gånger

När du väljer detta paket väljer du att prioritera dig själv, och det är du värd! Din personliga tränare kommer maximera din prestation med nya övningar, peppning, tester och regelbundna uppföljningar.
Pris: 579 kr/gång

30 gånger

Vårt mest prisvärda PT-paket. Passar dig som strävar efter att få träning som en del av din livsstil eller kanske nå specifikt mål och uppnå önskat resultat.
Pris: 529 kr/gång


Två personer

1 gång

För er som vill prova på att träna med PT. Ett tillfälle lämpar sig även bra som ett uppföljningstillfälle om ni redan tränat med en personlig tränare.
Pris: 465 kr/person

3 gånger

Perfekt för er som behöver en rivstart och vill prova på några gånger. Lämpar sig även bra som uppföljning för er som tidigare tränat med en personlig tränare.
Pris: 455 kr/person

5 gånger

Det här paketet ger er chansen att verkligen komma i gång med träningen och få den kunskap och inspiration ni behöver!
Pris: 440 kr/person

10 gånger

Med det här paketet får ni en mer kunskap om er träning, få nya övningar som passar er tillsammans samt förutsättningar att nå målsättningen.
Pris: 425 kr/person

20 gånger

När du väljer detta paket väljer du att prioritera er själva, och det är ni värda! Er personliga tränare kommer maximera din prestation med nya övningar, peppning, tester och regelbundna uppföljningar.
Pris: 405 kr/person

30 gånger

Vårt mest prisvärda PT-paket. Passar er som strävar efter att få träning som en del av din livsstil eller kanske nå specifikt mål och uppnå önskat resultat.
Pris: 380 kr/person


Du behöver ha ett aktivt medlemskap för att teckna ett personligt träningsavtal. En träff med personlig tränare är 55 minuter. Avtalet med personlig tränare är personligt och giltighetstiden är 1 år fr.o.m. avtalets påskrift.

*Självklart kan du välja personlig träning på avbetalning när du köper fler än ett tillfälle. Avbetalningstiden är 6 månader.

Milon

För dig som vill träna Milon på Puls & Träning Bällsta Bro. 12 månaders bindningstid.

Milon Flex

För dig som vill träna Milon med ett flexibelt avtal. Uppsägningstiden är resterande dagar i uppsägningsmånaden plus en månad

Om Milon

Milons cirkelträning är intensiv men skonsam och passet tar bara 17,5 minuter att genomföra. Du tränar både styrka och kondition utifrån en individuellt anpassad träningsplan och dina resultat mäts och registreras löpande. Maskinerna håller koll på dina inställningar, tidigare vikter och träningshistorik vilket gör att Milon passar lika bra för den som är träningsovan som för elitidrottaren.

Petra Ström
Personlig Tränare

Maila Petra

Att träna gör mig lycklig. Att äta rätt mat får mig att må bra. Vad som får mig att må ännu bättre är att hjälpa andra att hitta balansen mellan träning och kost för ett piggare, friskare och hälsosammare liv. Ett liv där självkänslan är på topp och lyckan kommer inifrån. För att hitta motivation till att förändra något i sitt liv krävs oftast någon form av resultat. Vi vill gärna snabbt se eller känna skillnad med våra nya vanor. Som personlig tränare jobbar jag därför alltid med en kombination av träning och kost för jag vet hur viktiga båda delarna är för ett snabbare och mer bestående resultat. Alla människor kan hitta en träningsform som passar dem, alla kan hitta kostvanor som får en att må bra. Tillsammans kan vi leta efter en bra och balanserad livsstil som passar just dig. Oavsett om du tränat länge och bara behöver en nytändning, nya infallsvinklar, eller om du aldrig tidigare tränat, om du vill förändra din vikt, eller bygga muskler så är två huvuden alltid bättre än ett och tillsammans hjälps vi åt att sätta upp mål och ser till att nå dem.

Jag själv gillar att variera min träning och hela tiden testa nya träningsformer. Jag gillar även att laborera med olika kostmetoder för att nå de resultat jag strävar efter. Intresset för träning började redan som liten med fotboll och innebandy. Efter diverse skador och rehab-träning fann jag gymmet. På sommaren är jag gärna ute och springer i solen, medan vinterhalvåret spenderas mer på gymmet bland hantlar och maskiner.

 • Axelsons PT-utbildning 2012
 • Magisteruppsats i motivation

Niklas Guennoun
Personlig Tränare

Telefon: 073-595 98 09
Maila Niklas

Jag är en internationell licensierad Personlig Tränare som gillar att hjälpa andra människor med sin träning för att nå sina uppsatta mål med mera. Jag hjälper gärna dig som vill förbättra din livsstil genom att komma igång med din träning, utveckla din träning och att ta din fysik till nya nivåer, öka dina kunskaper med att hur du tränar rätt och effektivt samtidigt som din personliga säkerhet går alltid först för att undvika skador.

Jag är en glad och positiv erfaren PT som är väldigt driven och målinriktad där ledordet resultat betyder mycket för dig som kund. Jag har 7.5 högskolepoäng i ämnet Sports management på högskolenivå via Mälarhögdalens högskola 2016 med inriktning på ledarskap och organisation inom idrottslivet. Jag vet vad som krävs av dig för att du ska kunna uppnå dina målsättningar med din träning både på tävlingsnivå och lägre nivåer.

Jag är anpassningsbar efter kundens behov och önskemål av sin personliga träning där jag peppar dig till nya personliga nivåer vad gäller din träningsutvecking. Min ambition är att du som kund ska trivas med din träning, hitta och behålla din motivation för träningen och givetvis ska det vara roligt att träna med mig som din Personliga Tränare.

Utbildningar:

 • Militär bakgrund
 • Diplomerad Ryggmassör 2014
 • Internationell licensierad Personlig Tränare 2015
 • Sports management – Mälardalens högskola 2016

Specialiserad inom:

 • Styrketräningar
 • Konditionsträningar
 • Löpning
 • Gruppträning
 • Kost
 • Funktionell träning
 • Fitness tester
 • Träning för Atleter på elitnivå inför tävlingar

 

Elfrida Nilsson
Personlig Tränare

Telefon: 073 – 044 64 71
Maila Elfrida

För mig är träning något som jag tycker är kul och som jag mår bra av. Jag brinner för hälsa och att vara hälsosam. Med mig som PT arbetar vi aktivt för att du ska känna samma glädje som jag inför varje träningspass. Jag lägger stort fokus på tekniken i övningen för att vi sedan ska kunna öka belastningen och på ett säkert sätt nå just dina mål.

Gymnastik- och Idrottshögskolan, har gett mig en djup förståelse över hur träning och kost påverkar kroppen och hur man bör lägga upp träning för olika hälsotillstånd. Alla kan träna för att må bättre eller nå nya höjder, jag hjälper dig och peppar dig hela vägen under vår tid tillsammans.

Utbildning

 • Hälsopedagog, Gymnastik- och Idrottshögskolan, GIH Kandidatexamen i idrott, examensår 2016
 • Internationellt licensierad personlig tränare, 2015

Specialitet

 • Teknik i övningar
 • Styrketräning
 • Träning för seniorer
 • Funktionell träning
 • Fysisk aktivitet på recept