Nyheter

Puls & Träning blir STC

Nu står det klart att STC förvärvar Puls & Träning. Tillsammans blir vi en av landets största friskvårdskedjor med över 200 träningsanläggningar.

För 23 år sedan öppnade STC sin första klubb i Kungälv och sedan dess har företaget haft siktet högt när det gäller att bidra till den svenska folkhälsan. Nu tar STC nästa stora steg genom att förvärva Puls & Träning, vilket också innebär ett kliv in i Stockholmsregionen.

Medlemskapen kommer att fyllas med ännu mera träningsglädje, tillgång till flera gym och ett brett utbud inom gruppträning. Sammanslagningen av gymkedjorna kommer att påbörjas omgående och beräknas vara klar i slutet av sommaren.

— Vi har pratat en längre tid om att hitta en gemensam väg framåt med STC. Utifrån en gemensam syn på både hälsa, träning och företagskultur så är det här en naturlig allians som skapar ett starkt företag med förutsättningar att fortsätta utveckla erbjudandet till våra kunder och få fler svenskar i rörelse, säger Leif Sager, grundare och delägare Puls & Träning.

Här kan du läsa mer om sammanslagningen och vad den innebär för dig.

Gym som drivs av Puls & Träning
Här kan du se vilka gym som fortfarande tillhör Puls & Träning. Har du frågor kring ett gym som nu drivs av STC? Kontakta STC här.