Våra samarbetspartners

Puls & Träning är stolta över att presentera våra samarbetspartners. Vi har valt att samarbeta med företag som vi gillar och som går i linje med våra värderingar.

Ski Team Sweden X-Country

Puls & Träning är en stolt Supplier till
Ski Team Sweden X-Country – svenska landslaget i längdskidåkning. Tillsammans är vi med och bidrar till sportens utveckling och möjligheter till Sveriges framgångar på landslagsnivå.

Läs mer www.skidor.com

100% ren hårdträning

Puls & Träning tar tydligt avstånd från all form av dopning och prestationshöjande medel. För att hålla våra gym fria från
otillåtna preparat arbetar vi efter metoden 100 % ren hårdträning.

En viktig del i metoden är samverkan mellan olika aktörer som polis, preventionssamordnare och träningsanläggningar.

Läs mer om metoden på www.renhardtraning.com

Missing People Sweden

Missing People Sweden (MPS) är en ideell organisation som hjälper polis och anhöriga med att publicera efterlysningar och arrangera skallgångar när människor försvinner spårlöst. Samarbeten med företag är en viktig del för att Missing People Sweden ska kunna hjälpa till att hitta försvunna personer. Vi på Puls & Träning har därför valt att stödja organisationen för att de ska kunna fortsätta utveckla sitt arbete med att hjälpa anhöriga att hitta sina nära och kära.

Frisk & Fri

Frisk & Fri, riksföreningen mot ätstörningar, är en ideell organisation som arbetar stödjande, förebyggande och påverkande för en bättre vård av ätstörningar.

Puls & Träning brinner för att träning ska vara kul och lustfyllt.
Vi arbetar målinriktat med att främja en träningsmiljö som bidrar till träningsglädje och samarbetar med riksföreningen Frisk & Fri när vi misstänker att en medlem har en ätstörning eller tränar på ett ohälsosamt sätt. Vi vill tidigt skapa en dialog och hjälpa dem som behöver då vi ser att träningsglädjen blir mer sekundär. För att lyckas med detta har vi tagit fram en handlingsplan och en kompetensplan för all vår personal.

Läs mer på www.friskfri.se

 

Swedebeat

Swedebeat är Skandinaviens ledande leverantör av bakgrundmusik
för fitnessbranschen och finns på över 1.000 olika fitnessanläggningar. För oss är musiken en del av träningsupplevelsen och med Swedebeat får våra medlemmar en unik upplevelse varje timma varje dag, året runt. Musiken kommer från Spotiys streambox som är marknadens absolut modernaste och mest driftsäkra.

Läs mer om Swedebeat här.

SAFE Education

SAFE Education har som ambition att leverera en kvalitativ modern PT-utbildning som ligger helt rätt i tiden. SAFE Education är övertygade om att kvalitet går före kvantitet när det gäller resultatinriktad träning. Rörelsen är alltid i centrum och det viktigaste.

I samarbete med utbildningsföretaget får du som medlem på Puls & Träning rabatt på PT-utbildning. Du anmäler dig på www.safe-education.se. Ange i vilket gym du är medlem på. Medlemspris: 51 875 kr (ord. pris 64 875 kr).

 

The Academy

The Academys grundtanke är att utbilda, fortbilda och inspirera ledare, tränare och instruktörer som är verksamma inom träning och hälsa. Deras motto ”Learning for life” visar skolans strävan; en holistisk helhetssyn på utbildning där fokus ligger på personlig utveckling och att möta branschens efterfrågan av kvalitativ kompetens. Ledorden kvalité, entusiasm, personlighet och innovation genomsyrar hela verksamheten. Som medlem hos oss får du 10% på samtliga utbildningar.

Läs mer på www.theacademy.se/utbildningar

Axelsons PT Education

Utbildningen är utformad för att motsvara de krav som ställs på marknaden, samt att utrusta den blivande tränaren med praktisk erfarenhet som ingen annan utbildning idag erbjuder. Ett nära samarbete mellan Axelsons PT Education och några av Sveriges bästa PTs, utbildare och tränare ger den deltagare som vill en möjlighet att påbörja sin praktiska utveckling redan innan kursstart.

I samarbete med Axelsons PT Education får du som medlem på Puls & Träning 25 % rabatt på vår PT-utbildning. Du betalar 49 900 kr (ord pris 66 125 kr). Kontakt och frågor: [email protected]

Läs mer om utbildningen på www.pteducation.se.