Nyheter

Puls & Träning lanserar app

Puls & Träning växer snabbt och vi öppnar snart nya gym i både Skåne, Göteborg och Stockholm. Nu väljer vi att samarbeta med konsumenttjänsten Twiik och IT-leverantören PositionEtt för att lansera en app. Appen ska möta våra medlemmars vardagliga behov samtidigt som den kommer att öka servicenivån och ge bättre kommunikationsmöjligheter.

Puls & Tränings medlemmar kommer att kunna använda den kommande appen till att kommunicera med sin anläggning, boka gruppträning- och PT-pass samt i framtiden även öppna dörrarna till gymmet. Appen kommer att leverera både inspiration och direkta träningsupplägg genom Twiiks PT-verktyg och kommer bland annat att innehålla ett community för medlemmarna där man kan följa och sporra varandras träning. Även den som inte är medlem på Puls & Träning kommer att ha användning av appen, då den bland annat kommer att innehålla en träningsdagbok och träningstips som alla kan ta del av.

– Vi satsar på digitalisering för att vi vill fortsätta att finnas där våra kunder finns. Med digitala hjälpmedel, som vår kommande app, kan vi skapa en ännu bättre upplevelse för våra medlemmar, med starkare service och kommunikation, säger Per Lehmann, VD på Puls & Träning.

Håll utkik efter mer information om appen och lanseringsdatum.

Läs mer om vårt samarbete med Twiik i Sweaty Business: ”Puls & Träning och Twiik i innovativt samarbete”.