När motivationen tryter eller när den är på topp: ta hjälp av en personlig tränare

Vi erbjuder olika PT-paket beroende på vad målet med din träning är och vad din kropp behöver. Du kan välja mellan att träna själv men också tillsammans med en vän, kollega eller familjemedlem.

Träna med en personlig tränare

Vill du få ut mer av din träning? Våra personliga tränare hjälper dig att nå målen och få det resultat du drömmer om. Du kan använda ditt friskvårdsbidrag till att köpa PT-tillfällen.

Boka din personliga tränare

För att boka en personlig tränare måste du vara medlem. Om du inte redan är medlem kan du köpa PT i samband med att du registrerar dig här.

Är du redan medlem?
Välj ditt gym här för att se vilka personliga tränare som finns på ditt gym. Du kan sedan kontakta någon av dem för att få veta mer om personlig träning eller boka in ett tillfälle.

5 fördelar med personlig träning

✔ Du får en träningskompis som motiverar dig och ser till att din träning är säker, effektiv och rolig!

✔ Du får hela tiden uppföljning och kvitto på att ditt slit och svett ger resultat.

✔ Du kommer att orka göra minst en extra repetition när din PT står bredvid. Vi lovar!

✔ Du lär dig hela tiden nya övningar som gör att du får variation i din träning.

✔ Du blir starkare och kommer att längta efter träningsvärken!

Hur fungerar det att träna med en personlig tränare?

En PT hjälper dig att fokusera på dig själv och din träning för att du ska kunna nå ditt önskade resultat. Under ditt första tillfälle fyller du i en hälsodeklaration för att din PT ska få en bild av din träningsbakgrund, din livsstil och dina mål. Utifrån dina mål kommer du och din PT överens om hur många gånger och hur länge ni kommer att träna tillsammans.

Beroende på vad du vill fokusera på kan ni testa din kondition, styrka, rörlighet eller stabilitet. Tillsammans följer ni upp testerna för att du ska känna att du är på väg åt det håll du vill och förväntar dig.

”Att träna med en PT är en långsiktig investering i mig själv. Jag lär mig massor vid varje tillfälle och tränar muskler som jag inte ens visste att jag hade.”

~ Tove, medlem

”Jag tränar med PT för
att få rätt anpassning och variation på träningen, för att undvika träningsskador och optimera träningen för bättre hälsa.”

~ Marcus, medlem

”Trots att jag själv är personlig tränare och kör 6 pass i veckan så tränar jag med en PT som hjälper mig att nå mina mål, pushar mig lite extra och finslipar min teknik. Med rätt redskap så kommer du att nå toppen!”

~ Sandra, PT

”Jag tränar med PT för att
få rörelse i kroppen och jag hade inte klarat det själv. Jag är väldigt nöjd och trots att jag är 83 år gammal känner jag mig som 23 igen. Det är aldrig för sent!”

~ Britten, medlem