Träna med en personlig tränare

Vad vill du få ut av ditt medlemskap hos oss? Våra personliga tränare kan hjälpa dig med kunskap och motivation för att du på bästa sätt ska nå dina mål och få det resultat du drömmer om.

Hur funkar det att träna med en personlig tränare?

Det första du gör när du inleder samarbetet med din PT, är att fylla i en hälsodeklaration så att PT:n får en bild av din träningsbakgrund, din livsstil och dina mål. Beroende på vad du vill fokusera på kan ni testa din kondition, styrka, rörlighet eller stabilitet. Testerna syftar till att kunna följas upp så att du får svart på vitt att du är på väg åt det håll du vill och förväntar dig.

Din PT kommer också dokumentera din träning och resultat. Allt du behöver fokusera på är dig själv och träningen. Utifrån dina mål kommer du och din PT överens om hur många gånger och hur länge ni kommer att träna tillsammans – för att du ska nå dina önskade resultat.

 

5 fördelar med en personlig träning

1. Du får en träningskompis vars enda uppgift är att motivera dig och se till att din träning är säker, effektiv och rolig!

2. Du får hela tiden uppföljning och kvitto på att ditt slit och svett ger resultat

3. Du kommer att orka göra minst en extra repetition när din PT står bredvid. Vi lovar!

4. Du lär dig nya övningar vilket gör att träningen inte blir långtråkig

5. Du kommer bli starkare och vi tror att du till och med kommer att gilla träningsvärken

Boka din personliga tränare

Inte medlem?
Om du inte redan är medlem hos oss kan du köpa PT i samband med att du registrerar dig som medlem online.

BLI MEDLEM

Redan medlem?
Välj ditt gym under ”våra gym” och se vilka personliga tränare som jobbar just där. Du kan sedan kontakta någon av dem för att få veta mer om personlig träning eller boka in ett tillfälle.

VÅRA GYM

Våra PT-paket

Tänk dig att ha någon som kan allt om träning som guidar dig, peppar dig och hela tiden ser till att du orkar ge lite extra!

Det är precis vad du får om du tecknar ett avtal med en personlig tränare. Vi vill göra det enkelt för dig att nå framgång med din träning. Det är ju också då som du lättare lyckas behålla en förändring och få en fortsatt hälsosam livsstil.

Du behöver ha ett aktivt medlemskap för att teckna ett personligt träningsavtal. En träff med personlig tränare är 45 minuter. Avtalet med personlig tränare är personligt och giltighetstiden är 1 år fr.o.m. avtalets påskrift.

*Självklart kan du välja personlig träning på avbetalning. Avbetalningstiden är 6 månader.

Singel

1 träff med personlig tränare. Vi går igenom dina träningsmål samt ger inspiration till din fortsatta träning.
Pris: 500 kr

Dubbel

5 träffar för 2 personer med personlig tränare. Här tränar du tillsammans med en god vän, familjemedlem eller kanske din partner? Vi lägger upp träningen så att ni kan träna tillsammans oavsett förutsättning, ambition eller mål! Ni får analyser av era kroppssammansättningar samt får göra konditions- och styrketester för att tillsammans med er PT ta er till nästa träningsnivå.
Pris: 1 320 kr/person alt. 220 kr/mån/person*

Small

5 träffar med personlig tränare. Det här ger dig chansen att komma i gång med din träning och få den kunskap och inspiration du behöver! Din personliga tränare kommer säkerställa att du tränar på rätt sätt för att öka dina möjligheter att nå det mål du satt upp. Du får en analys av kroppssammansättningen samt konditions- och styrketester för att tillsammans med din PT ta dig till nästa träningsnivå.
Pris: 2 400 kr alt. 400 kr/mån*

Large

20 träffar med personlig tränare. När du väljer detta paket väljer du att prioritera dig själv, och det är du värd! Din personliga tränare kommer maximera din prestation med nya övningar, peppning, tester och regelbundna uppföljningar.
Pris: 8 520 kr alt. 1 420 kr/mån*

Medium

10 träffar med personlig tränare. Du kommer att lära dig mycket om träning, få nya övningar som passar dig samt förutsättningar att nå din målsättning. Du får en analys av kroppssammansättningen samt konditions- och styrketester för att tillsammans med din PT ta dig till nästa träningsnivå.
Pris: 4 500 kr alt. 750 kr/mån*

Att anlita en personlig tränare kan vara det steg som tar din träning till nästa nivå. Oavsett om vi är nybörjare eller mer vana kan vi ibland behöva få den där extra utmaningen som vi inte kan ge oss själva. Jag älskar att motivera mina kunder att nå sin fulla potential. Det är fantastiskt att följa deras utveckling och se dem överträffa sina förväntningar.

Gabriella Picano, personlig tränare P&T Frösunda Park