Hos oss är det nära till träningsvärk

”Varför ska jag åka till ett gym som ligger långt bort? Redan under resan till och från gymmet har jag förlorat halva min träningstid! Och varför ska jag betala för stora lokaler och massor av utrustning som jag inte använder?”

Det var de tankarna vår grundare Leif Sager bar på innan han startade Puls & Träning, tillsammans med sin fru Karin. Första anläggningen öppnade i Hammarby Sjöstad mars 2006. 

Även om loggan och frostningen på våra fönster har ändras så är målet som sattes 2006 detsamma i dag: Att bygga gym nära där folk bor, där alla kan trivas, oavsett ambitionsnivå!

För oss handlar nämligen träning inte om platta magar, stora muskler och kosttillskott. För oss handlar det om välbefinnande och att må bra! Den som håller sig i form kan också unna sig något extra till helgen utan att behöva ha dåligt samvete.

Och sen har vi det där med närhet. Tanken är att du inte ska behöva sätta dig i bilen och åka långt för att komma till din träning.

Om_P&T_Sjostaden

Första anläggningen i Hammarby Sjöstad.

När andra gym sätter upp lappar om maxtid på löpbanden, skaffar vi ett löpband till

Vi vet att om träningen finns nära så är chanserna att du kommer i gång mycket större! Dessutom har vi öppet alla dagar klockan 05–23. Eftersom våra gym har en begränsad yta väljer vi att fylla dem med träning! Vi har därför ingen reception med personal som står och väntar på att någon ska komma in. I stället använder vi ytan så effektivt som möjligt, utan att det blir för trångt. Alla som arbetar på våra anläggningar (gymvärdar, instruktörer och personliga tränare) är där för din skull och kan svara på frågor och hjälpa till. För att försöka undvika kö till maskiner och löpband har vi satt ett maximalt medlemsantal på varje anläggning, och när vi når gränsen så stoppar vi helt enkelt intaget av nya medlemmar och tillämpar kösystem.

Man kan säga att när andra gymkedjor sätter upp lappar om maxtid på löpbanden, sätter vi stopp i antalet nya medlemmar och skaffar ett löpband till. Här går din träning före lönsamheten. Puls & Träning finns i dag i Sverige och Finland.

Våra samarbeten

Vi har valt att samarbeta med med vissa företag vi gillar och som gör bra saker.
Just nu samarbetar vi med dessa:

The Academy

The Academy erbjuder utbildningar inom träning och hälsa. Som medlem hos oss har du 10% på samtliga utbildningar.

Läs mer på www.theacademy.se

Sport Club Education

I samarbete med utbildningsföretaget Sports Club Education har du som P&T -medlem möjlighet att till ett rabatterat pris läsa en  PT- utbildning.
Anmälan till PT-utbildningen görs på www.sportsclubeducation.se. Vid anmälan uppge vilken P&T anläggning du är medlem på.
P&T medlemspris: 51 875 kr
(Ord. pris: 64 875 kr)

Missing people

Missing People Sweden (MPS) är en ideell organisation som hjälper polis och anhöriga med att publicera efterlysningar och arrangera skallgångar när människor försvinner spårlöst.

Samarbeten med företag är en viktig del för att Missing People Sweden ska kunna hjälpa till att hitta försvunna personer.  Vi på P&T har därför valt att stödja MPS  så att de kan fortsätta utveckla sitt arbete med att hjälpa anhöriga hitta sina nära och kära.

1_Vi-stodjer-MP-2016

 

Frisk & Fri

Vi på Puls & Träning brinner för att träning ska vara kul och lustfyllt. Vi arbetar därför målinriktat för att främja en träningsmiljö som bidrar till träningsglädje. Vid (miss)omtanke kring ett stört ät- och träningsbeteende samarbetar vi med riksföreningen Frisk & Fri. Vi vill tidigt skapa en dialog och hjälpa dem som behöver då vi ser att träningsglädjen blir mer sekundär. För att lyckas med detta har vi tagit fram en handlingsplan och en kompetensplan för all vår personal.
Frisk & Fri – Riksföreningen mot ätstörningar är en ideell organisation som arbetar stödjande, förebyggande och påverkande för en bättre vård av ätstörningar. Mer information om föreningen hittar du här:

Läs mer på www.friskfri.se