Hos oss är det nära till träningsvärk

När det är nära till gymmet blir träningen av. Det var grundtanken när Leif och Karin Sager startade Puls & Träning. Det första gymmet öppnade 2006 och idag har vi över 70 gym i Sverige med cirka 30 000 medlemmar.

Vi har specialiserat oss på att bygga trevliga gym av hög kvalitet för dem som vill träna för att må bra. Vår vision är att alla ska hinna med sin träning i vardagen och därför har vi öppet 05 – 23 alla dagar. Varje gym har ett maxantal medlemmar för att undvika trängsel och kö till maskinerna. På så sätt går träningen snabbare. Hos oss är det rent och fräscht och en skön atmosfär där alla passar in.

Våra samarbeten

Vi har valt att samarbeta med med vissa företag vi gillar och som gör bra saker.
Just nu samarbetar vi med dessa:

The Academy

The Academy erbjuder utbildningar inom träning och hälsa. Som medlem hos oss har du 10% på samtliga utbildningar.

Läs mer på www.theacademy.se

Sport Club Education

I samarbete med utbildningsföretaget Sports Club Education har du som P&T -medlem möjlighet att till ett rabatterat pris läsa en  PT- utbildning.
Anmälan till PT-utbildningen görs på www.sportsclubeducation.se. Vid anmälan uppge vilken P&T anläggning du är medlem på.

P&T medlemspris: 51 875 kr
(ord. pris: 64 875 kr)

100% ren hårdträning

Puls & Träning tar tydligt avstånd från all form av dopning och prestationshöjande medel.  För att hålla våra gym fria från otillåtna preparat arbetar vi efter metoden 100 % ren hårdträning. En viktig del i metoden är samverkan mellan olika aktörer som polis, preventionssamordnare och träningsanläggningar.

Läs mer om metoden på www.100procentrenhardtraning.se

Missing people

Missing People Sweden (MPS) är en ideell organisation som hjälper polis och anhöriga med att publicera efterlysningar och arrangera skallgångar när människor försvinner spårlöst.

Samarbeten med företag är en viktig del för att Missing People Sweden ska kunna hjälpa till att hitta försvunna personer.  Vi på P&T har därför valt att stödja MPS  så att de kan fortsätta utveckla sitt arbete med att hjälpa anhöriga hitta sina nära och kära.

 

Frisk & Fri

Vi på Puls & Träning brinner för att träning ska vara kul och lustfyllt. Vi arbetar därför målinriktat för att främja en träningsmiljö som bidrar till träningsglädje. Vid (miss)omtanke kring ett stört ät- och träningsbeteende samarbetar vi med riksföreningen Frisk & Fri. Vi vill tidigt skapa en dialog och hjälpa dem som behöver då vi ser att träningsglädjen blir mer sekundär. För att lyckas med detta har vi tagit fram en handlingsplan och en kompetensplan för all vår personal.

Frisk & Fri – Riksföreningen mot ätstörningar är en ideell organisation som arbetar stödjande, förebyggande och påverkande för en bättre vård av ätstörningar. Mer information om föreningen hittar du här:

Läs mer på www.friskfri.se

Swedebeat

Musik är en del av träningsupplevelsen. Vi har genom Swedebeat en egen radiokanal som bakgrundsmusik på majoriteten av våra gym.

Läs mer om Swedebeat här