Erbjudanden för dig som är medlem

Som Puls & Träning-medlem får du ta del av unika erbjudanden och rabatter.

Testa Nextory gratis i 6 veckor

I samarbete med e-bok och ljudbokstjänsten Nextory ger vi dig som medlem hos Puls & Träning möjlighet att lyssna och läsa gratis i hela 6 veckor. Välj och vraka bland över hundratusentals boktitlar direkt i mobilen. Utmärkt sällskap när du tränar eller när du kopplar av hemma i soffan i höst.
Erbjudandet gäller för nya Nextory-kunder. Utan bindningstid eller uppsägningstid.

 

Läs mer och ta del av erbjudandet här.

20 % rabatt på Under Armour

Under Armour är varumärket för dig som vill ha ut det bästa från dina produkter. Under Armours träningskläder, skor och accessoarer är producerade i avancerade tekniska material vilket gör dem extremt lätta, snabbtorkande och med en riktigt bra passform. Klicka här för att hämta din rabattkod.

Värva en vän - träna fritt en månad

Träningen blir roligare när man är två. Värva en vän så får du träna fritt en månad och din vän får fri inträdesavgift värde 400 kr. Läs mer här.

15% rabatt på Better You – naturliga kosttillskott

Better You presenterar ett sortiment av helt naturliga kosttillskott, utan konstgjorda tillsatser. Speciellt framtaget för ditt välbefinnande och hälsa. Som Puls & Träning-medlem får du 15% rabatt på alla produkter från Better You. Läs mer här

Foodbox - nyttig och färdiglagad mat!

Puls & Träning är återförsäljare av Foodbox på utvalda gym. Foodbox är ett koncept med flera färdiglagade rätter, speciellt framtagna för dig som vill komma i form eller gå ner i vikt. Maten passar dig som vill ha ett snabbt och enkelt lunch- och middagsalternativ. Ät hemma. Ta med dig till jobbet. Ät efter träningen. Foodbox underlättar i vardagen för dig som alltid vill äta sunt och gott. Läs mer här.