Vårt träningsutbud

Träna på över 90 gym i Sverige. Prova något av våra program för hemmaträning i vår app eller häng med utomhus och träna. Träning där det passar dig.

Välj bland 90 gym i Sverige

Vi har specialiserat oss på att bygga trevliga gym av hög kvalitet för dem som vill träna för att må bra, och vi har hela 90 rena och fräscha gym runtom i Sverige. Vår vision är att alla ska hinna med sin träning i vardagen och därför har vi öppet 05 – 23 alla dagar. Varje gym har ett maxantal medlemmar för att undvika trängsel och kö till maskinerna. 

  eller

  Håll igång träningen

  Det är viktigt att hålla igång träningen även när vardagen ser lite annorlunda ut. Träning stärker immunförsvaret och du blir piggare och starkare. Vi har vidtagit åtgärder som gör att du kan träna säkert på våra gym. Som medlem har du även tillgång till vår app där det finns massor av inspiration till träning, oavsett om du tränar på gymmet, hemma eller utomhus. Vi har också utomhusträning på flera av våra gym.

  För att du ska kunna träna säkert 

  Så har vi:
  Ökat antalet städtimmar.
  Sett över möbleringen och ökat avståndet mellan maskinerna där det varit möjligt. 
  Ställt ut handsprit.
  Dragit ner antalet platser på våra gruppträningspass med 40-50% beroende på salens storlek.
  Inte fler än 50 besökare per gym vid ett och samma tillfälle. 
  Informerat våra medlemmar om de hygienrutiner som gäller.
  Skapat träningsprogram i vår app, för dig som hellre tränar hemma just nu.

  Utomhusträning 

  Vi erbjuder även gruppträning utomhus på vissa av våra gym, för dig som vill ha en pulshöjande aktivitet ute i friska luften. Med pass som Tabata, Yoga och Styrka kan du välja något som passar dig. Snör på dig skorna, nu kör vi! Läs mer om vår utomhusträning här.

  Ladda ner vår app

  I vår nya app kan du som är medlem logga din träning i träningsdagboken och se din träningsstatistik, utmana dina vänner eller dig själv i roliga utmaningar och få massor av inspiration till din träning. Du kan ta del av färdiga träningsprogram, både för träning på våra gym men också för dig som vill träna hemma eller utomhus. Varje måndag lägger vi ut ett nytt utmanande träningspass – häng med på Veckans utmaning!

  Sök på ”Puls & Träning” i App Store eller Google Play,
  eller läs mer om appen här.