Välkommen till Puls & Träning i Frösunda Park!

Besök oss gärna då vi har öppet hus på måndagar kl 17-20 samt onsdagar kl 12-13. Här får du information, kan provträna kostnadsfritt och teckna medlemskap.

Mamma/Bebis tar jullov 15 dec – 10 jan

Välkommen tillbaka den 11 januari 2018 (torsdagar kl 12.15). Läs mer om Mamma/Bebis längre ner på sidan.

På vårt gym i Frösunda erbjuder vi:

 • Konditionsmaskiner med TV-apparater integrerat
 • Styrketräningsmaskiner och fria vikter
 • Gruppträning
 • 490 m² ljust och modernt gym där du känner dig som hemma

Kontaktuppgifter

Adress: Gustav III:s Boulevard 54-58

Öppettider: 05-23 alla dagar

Tel: 08-549 00 600 (måndag - fredag kl 08-16)

E-post: [email protected]

Öppethus: Måndagar kl 17-20 och onsdagar kl 12-13

Bli medlem på Puls & Träning

På detta gym kan du välja mellan följande medlemskap:

Vårt utbud

Det är vi som jobbar här

Gruppträning

Gruppträning

Du vet väl att det är jätteroligt att träna tillsammans! Testa vår roliga gruppträning.

Vi erbjuder våra medlemmar möjlighet att boka våra gruppträningspass via hemsidan. Finns platser över kan du ta del av dessa genom att komma till lokalen 5 min innan passet startar. OBS, stäm alltid av med instruktören innan passet startar om det är fullbokat eller ej innan du kliver in i gruppträningssalen. Detta gäller framförallt om du bokat plats men kommer senare är 5 min innan passet startar eller om du ska ta del av våra drop in platser

Dynamiskt gruppträningsschema

Vi ändrar vid behov i våra gruppträningsschema under terminens gång. Anledningen är att vi tillämpar dynamiska scheman för att möta efterfrågan från våra medlemmar. Välbesökta pass bidrar enligt oss till bra energi för både medlemmar och instruktörer, och vi anpassar därför vårt utbud under året. Eventuella förändringar görs alltid med 2 veckors notis till våra medlemmar, via hemsida, facebook och anslag på gymmet.

Träna med PT!

Vad vill du få ut av ditt medlemskap hos oss? Våra personliga tränare kan hjälpa dig med kunskap och motivation för att du på bästa sätt ska nå dina mål och få det resultat du drömmer om.

Läs mer här

Erbjudande för medlemmar
Värva en vän!

Du vet väl att träningen blir extra rolig om ni är två? Varför inte ta med en kompis eller familjemedlem till gymmet!
Läs mer om vårt erbjudande här.

Fysisk aktivitet på recept (FaR®)

Vid uppvisande av fysisk aktivitet på recept får du som ny kund ta del av våra Far-erbjudanden.
Läs mer om våra FaR-erbjudanden här.

Här ser du vad de olika symbolerna betyder.

För att se vad just ditt gym erbjuder, stäng det här fönstret och läs under rubriken Utbud.

standardutbud
Standardutbud
Vi erbjuder konditionsmaskiner (cross trainer, cykel, roddmaskin och löpband) samt styrketräningsmaskiner för de viktigaste muskelgrupperna. Våra anläggningar har ett bra utbud av fria vikter och olika redskap för funktionell träning. Det finns omklädningsrum alternativt omklädningsbås samt värdeskåp där du kan låsa in dina värdesaker då du tränar.

small group
Begränsad gruppträning
Vi erbjuder gruppträning i mindre skala i gymlokalen.

personlig tränare
Personlig Tränare
Ta din träning till nästa nivå med en bra och trevlig personlig tränare! Alla utvecklas i sin träning tillsammans med en PT.

Gruppträning
Gruppträning
Massor av rolig och varierad gruppträning!

bastu
Bastu
Njut och ta igen dig en stund i bastun efter att du har tränat. I anslutning till bastun finns dusch.

barnpassning
Barnpassning
Vi erbjuder barnpassning under vissa tider för att underlätta din träning.

ej dusch
Ej dusch
Här har vi prioriterat utrymmet till träning, men bås för ombyte finns.

Beatrice Wirström
Personlig Tränare, gymvärd

Telefon: 073-734 29 69
Maila Beatrice

Träning för mig har alltid förknippats med glädje, gemenskap och personlig utveckling. Det ska vara roligt, inspirerande/motiverande och tillräckligt utmanande.

Jag älskar all typ av rörelse med kroppen och träning i sin helhet har alltid stått mig varmt om hjärtat. Som ung var lagidrott och specifikt handboll mitt stora intresse då jag älskade den kraft och fart som är i sporten samt lagandan, att vi stöttar och lyfter varandra att nå våra gemensamma mål fysiskt och psykiskt.

Som den lagspelare och medmänniska jag är vill jag att alla ska lyckas & må bra. Att utbilda/fördjupa mig inom denna bransch kändes som en självklarhet, och med breda kunskaper och erfarenheter i bagaget har jag de verktyg som krävs för att möta människor och inspirera dessa till att uppleva ett gladare och friskare liv.

Utbildning

 • Hälsocoach & gruppträningsinstruktör
 • Personlig tränare, Testledare & Hälsoprofilsbedömning
 • FaR-ledare (Fysisk aktivitet på recept)
 • Lic. gruppinstruktör: Cykel, styrka/skivstång, box, dynamisk rörlighet, H2O.
 • Dipl. Kostrådgivare
 • Dipl. Friskvårdsmassör

Specialitet

 • Styrka & konditionträning
 • Högintensiv träning (Tabata, HIIT, Puls)
 • Gravidträning
 • Seniorträning

Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv.

Hector Karlsson
Personlig Tränare

Telefon: 070-386 96 62
Maila Hector

Att träna och leva hälsosamt ska vara enkelt och roligt. Den känslan vill jag förmedla vidare till alla som tränar med mig. Motion har alltid varit en del av mitt liv, allt från lagidrotter till golf och självklart styrketräning. Att få arbeta som personlig tränare och kostrådgivare är en dröm som gått i uppfyllelse. Det bästa med mitt yrke är att få följa mina klienters resa och se vilka fantastiska resultat man kan uppnå tillsammans, både fysiskt och mentalt. För mig handlar träning om så mycket mer än det fysiska, med träning följer så många andra positiva saker. Därför valde jag att utbilda mig till internationellt licenserad personlig tränare och kostrådgivare.

Utbildning:

 • Internationellt Lic. personlig tränare och kostrådgivare

Specialitet

 • Viktkontroll med kostrådgivning
 • Funktionell träning
 • Konditionsträning

Det är motivation som får dig att börja och rutiner som får
dig att fortsätta. Gör det till en livsstil, inte ett måste!

Lotta Söderholm
Personlig Tränare

Telefon: 070-226 00 77
Maila Lotta

För mig handlar en sund livsstil om vanor som är hållbara idag, imorgon och i framtiden, utifrån varje individs mål och förutsättningar.

Med ett holistiskt synsätt vill jag att mina kunder alltid ska ha roligt under träningen och bli utmanade vid varje träningstillfälle!
Med mig får kunder får verktygen för säker och utvecklande träning samt förståelsen för bra kostval allt för att maximera möjligheten att nå hälsosamma framgångar – både fysiskt och psykiskt!

Min idrottsliga bakgrund har jag från fotbollen och gymnastik, därefter fann jag passion för styrketräning och löpning som i dag är basen i min träning, och för att hålla motivationen uppe varierar jag min träning och testar gärna nya träningsformer.

Utbildning

 • Lic. Personlig Tränare
 • Dipl. Kostrådgivare med kognitiv inriktning
 • Dipl. Friskvårdsterapeut med kognitiv inriktning
 • Cert. TRX Suspension Training Course (L1)
 • Dipl. FaR-ledare

If it doesn’t challenge you, it doesn’t change you

Emelie Svensson
Personlig Tränare, Anläggningsansvarig, gymvärd

Telefon: 076-396 73 96
Maila Emelie

Jag var inte den sportiga typen när jag växte upp, hittade ofta ursäkter för att slippa idrotten i skolan och gottade mig gärna i allt vad skräpmat heter. Been there, done that – aldrig mer! Jag minns första gången jag klev in på ett gym för många år sen, med en skräckblandad förtjusning av motivation och förvirring. En helt ny värld av redskap, maskiner och stora, grymtande grabbar som nästan fick mig att vilja vända i dörren. Men med en gnutta beslutsamhet släppte rädslan snabbt och nya känslor infann sig. Jag blev kär i känslan av att vara stark!

För mig är det extremt häftigt att kunna bygga upp och forma sin kropp precis som man själv vill. Att i vardagen kunna göra saker som kroppen tidigare inte klarat av, om det så handlar om att bära hem tunga matkassar eller att sprinta till bussen. Piggare, gladare, stoltare, friskare, starkare. Den lilla tid du spenderar på gymmet ger så mycket livskvalité, både mentalt och fysiskt. Den känslan vill jag hjälpa andra att uppnå. Den känslan vill jag hjälpa andra att uppnå!

Idag är jag licensierad internationell Personlig Tränare med en förkärlek för tunga lyft. Hälsosam kost, regelbunden träning och fokus på lycka och välmående i vardagen, gör att jag idag mår bättre än någonsin. Med mina kunskaper och erfarenheter inom träning och viljan att inspirera och peppa, tar vi din träning till nya höjder. Tillsammans sätter vi upp effektiva program för att nå dina mål på ett sätt som passar just dig, med motivation och glädje som grundpelare. Ready, set, go!

 • Personal Training School

Specialitet

 • Styrketräning
 • TRX
 • Manuellt motstånd

If you mentally believe it will happen, your body is going to find a way to make it happen physically