Puls & Träning Björkhagen löpband

Välkommen till Puls & Träning Björkhagen!

Välkommen till vårt StudioPlus-gym i Björkhagen! Ett rent och fräscht gym på 329 m² där träningen blir av.

Om gymmet

På det här gymmet har vi:

Maskiner och utrustning

Maskiner och utrustning

Stort utbud av konditions- och styrketräningsmaskiner samt redskap och fria vikter.

Personlig tränare

Personlig tränare

Nå ditt mål snabbare med en personlig tränare.

Gruppträning

Gruppträning

Massor av rolig och varierad gruppträning!

PT-veckor på Puls & Träning!

10% rabatt på personlig träning

Gäller för befintliga och nya medlemmar då du köper 1–50 tillfällen med personlig tränare under perioden 19 oktober - 8 november 2020. Kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden. Gäller även PT-duo.

Kampanj

Ditt pris: {{ currentPrice }} kr/mån {{ priceAppend }}

{{ ingress }}

1. Detta eller alla gym

2. Har du rabatt?

3. Välj bindningstid

{{ egress }}

Provträna gratis

Är du nyfiken på hur gymmet ser ut och hur det är att träna på Puls & Träning? Välkommen in på en gratis provträning måndagar kl 17-19. Vi visar dig gymmet, svarar på dina frågor och hjälper dig att bli medlem.

Passar inte tiden? Kontakta oss när du står utanför gymmet, så kan vi hjälpa dig att provträna även andra tider:
Mån-fre kl 9-15 når du oss på telefon eller i chatten
Mån-tors kl 17-19 når du oss i chatten
Vi skickar en länk med ett formulär till dig, och när du fyllt i det kan vi öppna dörren och du kan provträna.

Kontaktuppgifter

Adress: Halmstadsvägen 32 (se karta)
Öppettider: 05-23 alla dagar
Tel: 08-549 00 600 (måndag-fredag kl 09-15)

Det här händer på gymmet

 • NYHET från och med 31 augusti kan du boka dina gruppträningspass här

  Boka pass

  Gå in på bokningssidan och boka pass. Första gången registrerar du dig med dina uppgifter och medlemsnummer som står på ditt passerkort. En bekräftelse med inloggningsuppgifter skickas sedan till den mejladress du angett. Var på plats senast 5 minuter innan passet börjar och visa upp ditt passerkort för instruktören, annars kan din plats släppas till en annan medlem. Passet kan bokas en vecka i förväg och fram till en timme innan start.

  Väntelista

  Om passet är fullbokat hamnar du på en väntelista. Så snart någon avbokar sig från passet flyttas du upp på listan. Vi skickar en bekräftelse till din mejl om du får plats på det aktuella passet. Ordinarie bokningsregler gäller. Det går även bra att komma ner till gymmet ändå då det ibland kan finnas platser över.

  Avboka ett pass


  Du kan avboka ett gruppträningspass fram till en timme innan det startar. Det gör du via länken i bekräftelsemejlet. Om du glömmer att avboka två pass under en månad, får du inte boka pass under en period på 30 dagar. Därefter kontaktar du [email protected] eller 08-549 00 600 för att kunna boka pass igen. Mer info om bokningsregler hittar du här.

  Frågor?


  Vid frågor om gruppträningsbokningen vänder du dig till [email protected] eller 08-549 00 600.

 • Medlemserbjudande 15% rabatt på Better You

  Vi anser att man kan äta allt men inte alltid. Kosttillskott kan aldrig ersätta vanlig mat men när tiden inte finns till kan det ibland behövas ett enkelt sätt att få upp sin energi. Därför har vi valt att samarbeta med Better You, en leverantör av naturliga kosttillskott. Här kan du läsa mer och ta del av erbjudandet.

   

Gruppträning

Med anledning av Coronaviruset drar vi tillfälligt ner på antalet pass. Vi minskar även antalet platser för att undvika smittspridning. Gruppträningsschemat uppdateras löpande - håll utkik på hemsidan och vår Facebooksida.

Les Mills

Puls & Träning är en stolt partner till Les Mills – ett världsledande företag inom gruppträning. Les Mills gruppträningsprogram är genomarbetade koncept som ger dig en effektiv, säker och rolig träning och som dessutom är baserad på den senaste forskningen. 

Träning för mamma & bebis

På tisdagar kl 11.30 har vi träning för dig som är nybliven mamma. Passet innehåller både styrka och rörlighet. Vi fokuserar extra på stabilitet och bäckenbotten – allt för att bygga upp din styrka efter graviditeten! Passet ingår för dig som medlem hos oss. Du som inte är medlem betalar 995 kr för 10 tillfällen.

Anmälan och frågor

Vi är återförsäljare av Foodbox!

Foodbox är ett koncept med flera färdiglagade rätter, speciellt framtagna för dig som vill komma i form eller gå ner i vikt. Maten passar dig som vill ha ett snabbt och enkelt lunch- och middagsalternativ. Ät hemma. Ta med dig till jobbet. Ät efter träningen. Foodbox underlättar i vardagen för dig som alltid vill äta sunt och gott. För att köpa Foodbox besöker du oss under våra provträningstider. Läs mer på pulsochtraning.se/foodbox.

Det är vi som jobbar här

Anne Brolén
Site Sales Manager, Personal Trainer
Lowe Råsberg
Personal Trainer, Sales Representative

Har du frågor gällande medlemskap, utbud eller personlig träning?