Välkommen till Puls & Träning Arboga!

Välkommen till vårt StudioPlus-gym i Arboga! Ett rent och fräscht gym på 1000 m² där träningen blir av.

Om gymmet

På det här gymmet har vi:

Bastu

Bastu

Njut och ta igen dig en stund i bastun efter träningen.

Personlig tränare

Personlig tränare

Nå ditt mål snabbare med en personlig tränare.

Gruppträning

Gruppträning

Massor av rolig och varierad gruppträning!

Gratis provträning och bli medlem hos oss

Vill du bli medlem hos oss? För att bli medlem besöker du oss under våra provträningstider på måndagar och onsdagar kl 17-20. Då kan du dessutom provträna hos oss. Välkommen!

Se våra priser

Kontaktuppgifter

Adress: Glasbruksgatan 1 (se karta)
Öppettider: 05-23 alla dagar
Tel: 08-549 00 600 (måndag-fredag kl 08-16)

Det här händer på gymmet

 • 17 augusti Kick-off kl 10-14

  Vi sparkar igång hösten med rolig kick-off på Puls & Träning Arboga! Varmt välkommen till gymmet den 17 augusti kl 10-14!

  🌟 Smakprov på höstens pass i gruppträningssalen

  🌟 Bli medlem på plats, vi bjuder på inträdesavgiften (värde 400 kr)

  🌟 Delta i workshops med våra PT:s

  🌟 Testa din kroppsammansättning

  🌟 Tävla om fina priser

  🌟 Vi bjuder på frukt och dryck

  Vill du spana in dagens gruppträningsschema eller veta mer om vilka workshops som kommer att hållas under dagen? Läs mer om dagens schema här: pulsochtraning.se/kickoff. 

 • PT-grupp Boot(y)camp, start 27 augusti

  Rumpan är en stor muskelgrupp som ger kraft när du går, springer och hoppar. Rumpan håller också bäckenet på plats och hjälper därmed till att förbättra din hållning när du rör dig, sitter eller står. En stark bakdel skyddar ryggen och minskar risken för överbelastningsskador när du tränar, eftersom den utvecklar kraft när du lyfter tungt och tar upp stötar när du hoppar och springer. Om rumpmusklerna är uthålliga får du mer ork i vardagen, där du i princip använder ben- och sätesmusklerna hela tiden. Summa summarum blir du helt enkelt piggare med en stark rumpa! 

  Att förstå varför du ska träna rumpan är en sak, men att veta HUR du gör det effektivast är en helt annan. Rumpans muskler kan vara kluriga att hitta på grund av att nervsystemet i underkroppen inte är aktiverat. Det kan exempelvis bero på att vi idag sitter så mycket att rumpan ”somnar”, att vi tränar mer framsida än baksida eller en graviditet då kroppens tyngdpunkt flyttas framåt. Det går att få tillbaka eller förbättra kontakten med rumpmusklerna och på så sätt kunna bygga en stark, välsvarvad och funktionell bakdel och det är här din coach Therese kommer in i bilden. 

  Det här får du

  Therese kommer under 8 veckor hjälpa dig med inspiration, motivation, aktiveringsövningar för att hitta rätt och teknik i tyngre övningar med högre belastning. Förutom ett pass i veckan tillsammans med gruppen kommer du att få ett pass att göra på egen hand via en sluten Facebookgrupp, där ni deltagare också kan diskutera eller ställa frågor. 

  Pris: 1990 kr per person för medlemmar. Minst 3 deltagare, max 6.

  PT: Therese Emnerud 

  Tid: Tisdagar kl 18.15, start 27 augusti

  Så anmäler du dig

  Mejla [email protected] senast 20 augusti. Först till kvarn! 

 • PT-grupp Fria vikter (dagtid), start 28 augusti

  Har du fastnat i maskinerna? Kanske är du nyfiken på andra redskap i gymmet men inte riktigt vågat prova? Osäker på hur du ska göra och lite rädd för att skada dig om du gör fel? 

  Då är det här gruppen för dig! Vi kommer att träna tillsammans en gång i veckan under 8 veckor och bekanta oss med massor av olika redskap i gymmet. När den här perioden är över kommer du att vara kung på kettlebells, veta precis vad man kan göra med hantlar och skivstänger och ha en hel övningsbank till TRX, gummiband och medicinbollar i bagaget. Vi lägger givetvis stort fokus på teknik och utförande! 

  Det här får du

  8 träningspass på gymmet, en övningsbank innehållande alla övningar vi gått igenom samt förslag på hur du kan lägga upp träningen på egen hand. Och så givetvis en kunnig coach och ett gäng träningskompisar som är lika nyfikna på att utveckla sin träning som du är! 

  Pris: 1990 kr per person. Minst 3 deltagare, max 6. 

  PT: Christoffer Axelsson

  Tid: Onsdagar kl 09, start 28 augusti

  Så anmäler du dig

  Mejla [email protected] senast 21 augusti. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller. 

 • PT-grupp Viktnedgång, start 30 augusti

  Gruppen sträcker sig över 8 veckor och riktar sig till dig som vill skapa hållbara vanor och rutiner för ett hälsosammare liv med träning och god kost som en naturlig dag. Har du inte motivation att ta tag i detta på egen hand så har du här en fantastisk möjlighet att bli en del av en gemenskap med både pepp och inspiration från en kunnig coach och övriga gruppen. 

  Under dessa 8 veckor kommer du få inspiration och kunskap för att påbörja din viktnedgång och efter kursen kommer du att ha verktygen för att fullfölja ditt mål på egen hand. Moment som ingår i kursen för att hjälpa ditt mål är styrketräning, ökad kunskap om kost, samt hur du kan jobba med inre målbilder för att uppnå ditt/dina mål.

  Det här får du

  8 träningspass på gymmet, tillgång till en sluten facebookgrupp för motivation och inspiration, utmaningar kopplade till kursens innehåll, en kompetent coach och träningskompisar med samma mål som dig!

  Pris: 1990 kr per person för medlemmar. Minst 3 deltagare, max 6.
  PT: Christoffer Axelsson
  Tid: Fredagar klockan 17:00 med start 30 augusti

  Så anmäler du dig

  Mejla [email protected] senast 23 augusti 2019. Först till kvarn! 

   

 • 21 september Run of Hope

  Puls & Träning stödjer Barncancerfonden. Spring en runda med oss mot barncancer lördag 21 september.
  Samling vid gymmet kl 10.00.

  Anmäl dig här!

 • Medlemserbjudande 15% rabatt på Better You

  Vi anser att man kan äta allt men inte alltid. Kosttillskott kan aldrig ersätta vanlig mat men när tiden inte finns till kan det ibland behövas ett enkelt sätt att få upp sin energi. Därför har vi valt att samarbeta med Better You, en leverantör av naturliga kosttillskott. Här kan du läsa mer och ta del av erbjudandet.

   

Gruppträning

Variera din träning genom att träna tillsammans med andra. Våra välutbildade instruktörer coachar och peppar dig för att du ska nå dina träningsmål.

Ungdomsfys

En rolig och säker introduktion till styrke- och konditionsträning för ungdomar 10-15 år.

När: Fredagar klockan 16:00 ( 8 tillfällen med start 6/9)
Instruktör: Christoffer Axelsson
Pris: 840:- för 8 gånger

Begränsat antal platser, först till kvarn.

Anmälan och frågor (sista anmälningsdag 26/8)

Har du tillgång till alla våra gym?

Hos oss kan du träna på alla våra gym i hela Sverige. För att träna på Puls & Träning Arboga kontaktar du oss på [email protected] för att kvittera ut en passerbricka.

Det är vi som jobbar här

Jessica Dahlin
Anläggningsansvarig, personlig tränare
070-431 49 15
Christoffer Axelsson
Personlig tränare, gymvärd
072-296 32 05
Therese Emnerud
Personlig tränare, gymvärd
070-645 77 84