Header Puls & Träning Arboga

Välkommen till Puls & Träning Arboga!

Välkommen till vårt StudioPlus-gym i Arboga! Ett rent och fräscht gym på 1000 m² där träningen blir av.

Om gymmet

På det här gymmet har vi:

Personlig tränare

Personlig tränare

Nå ditt mål snabbare med en personlig tränare.

Gruppträning

Gruppträning

Massor av rolig och varierad gruppträning!

Bastu

Bastu

Njut och ta igen dig en stund i bastun efter träningen.

Kampanj

Ditt pris: {{ currentPrice }} kr/mån {{ priceAppend }}

{{ ingress }}

1. Detta eller alla gym

2. Har du rabatt?

3. Välj bindningstid

{{ egress }}

Provträning i sommar

Är du nyfiken på hur gymmet ser ut och hur det är att träna på Puls & Träning? Under perioden 22 juni - 16 augusti har vi gratis provträning på måndagar kl 18-20. Vi visar dig gymmet, svarar på dina frågor och hjälper dig att bli medlem.

Kontaktuppgifter

Adress: Glasbruksgatan 1 (se karta)
Öppettider: 05-23 alla dagar
Tel: 08-549 00 600 (måndag-fredag kl 09-15)

Det här händer på gymmet

 • Medlemserbjudande 15% rabatt på Better You

  Vi anser att man kan äta allt men inte alltid. Kosttillskott kan aldrig ersätta vanlig mat men när tiden inte finns till kan det ibland behövas ett enkelt sätt att få upp sin energi. Därför har vi valt att samarbeta med Better You, en leverantör av naturliga kosttillskott. Här kan du läsa mer och ta del av erbjudandet.

   

 • 12-13 september Run of Hope
  Spring med Puls & Träning mot barncancer

  Run of Hope är evenemanget för dig som vill springa i friska luften och samtidigt bidra till Barncancerfondens viktiga ändamål. Du får chansen att göra gott samtidigt som du har kul tillsammans med nära och kära. Skön träning får du på köpet! Vi kommer tävla ut fina priser från våra samarbetspartners till de som deltar!

  Vi vill givetvis vara med i kampen mot Barncancer även i år men väljer p.g.a. rådande omständigheter att göra en annan typ av arrangemang. Anmäl dig till vårt lopp genom att donera valfri startavgift till Barncancerfonden, sen genomför du ditt lopp på egen hand genom att springa (eller gå) 5 km var du vill och när det passar dig mellan 11 och 13 september. Alla pengar som samlas in i Run of Hope går till den livsviktiga forskningen och ger stöd till drabbade barn och deras familjer.

  När: 11-13 september
  Tid: När det passar dig

   

Gruppträning

Med anledning av Coronaviruset drar vi tillfälligt ner på antalet pass. Vi minskar även antalet platser för att undvika smittspridning. Gruppträningsschemat uppdateras löpande - håll utkik på hemsidan och vår Facebooksida.

Det är vi som jobbar här

Jessica Dahlin
Platschef, personlig tränare
Christoffer Axelsson
Personlig tränare, gymvärd
Therese Emnerud
Personlig tränare, gymvärd
Kristina Theiler Johansson
Gymvärd

Har du frågor gällande medlemskap, utbud eller personlig träning?

Les Mills

I april kickar vi igång BODYPUMP® på Puls & Träning Arboga! Vi är en stolt partner till populära Les Mills – ett världsledande företag inom gruppträning. Les Mills gruppträningsprogram är genomarbetade koncept som ger dig en effektiv, säker och rolig träning och som dessutom är baserad på den senaste forskningen.