Välkommen till Puls & Träning Arboga!

Välkommen in på en gratis provträning måndagar eller onsdagar kl 17-20. Vi visar dig gymmet, svarar på dina frågor och hjälper dig att bli medlem.

NYHET! Nu får du som är 16 år träna utan målsman

Nu testar vi att sänka åldersgränsen till 16 år på Puls & Träning Arboga.

Anledningen är en allt större efterfrågan på att 16-åringar ska kunna träna själva på gymmet utan målsmans sällskap. Vi vill även bidra till att ungdomar rör på sig mer.

Testet pågår i 6 månader och kommer att utvärderas löpande.

Villkor

Ungdomar får det året som de fyller 16 år träna själva utan målsman. Villkoret är att målsman är medlem på det gym som ungdomen tecknar medlemskap på och att denne är med vid inskrivningstillfället.

Skulle vårdnadshavaren avsluta sitt medlemskap innan ungdomen hunnit fylla 18 år får denne inte träna själv på gymmet längre.

Är du 16-17 år och redan medlem? Kontakta [email protected] så hjälper vi dig att fixa ditt passerkort så att du kan träna själv.

Läs mer här

På vårt gym i Arboga erbjuder vi:

 • Konditionsmaskiner
 • Styrketräningsmaskiner och fria vikter
 • Gruppträning
 • Omklädningsrum med bastu
 • Lounge
 • Barnrum
 • 1000 m² ljust och modernt gym där du känner dig som hemma

Kontaktuppgifter

Adress: Glasbruksgatan 1

Öppettider: 05-23 alla dagar

Tel: 08-549 00 600 (måndag-fredag kl 08-16)

E-post: [email protected]

Öppet hus: måndagar och onsdagar kl 17-20

Vårt utbud

Det är vi som jobbar här

Gruppträning

Gruppträning

Det är roligare att träna tillsammans! Testa vår gruppträning.

Arboga Gym är ett nyckelgym. Du som medlem (gruppträning + gym) har med din egen nyckelbricka tillgång till gymmet mellan 05:00 och 23:00, alla dagar i veckan, året runt.

Nära till träningsvärk

Vi har specialiserat oss på att bygga trevliga kvartersgym av hög kvalitet, med rätt förutsättningar för dig som vill träna för att må bra. Hos oss är det alltid rent och fräscht, sällan kö till utrustningen och en skön atmosfär där alla passar in.

 

Provträna gratis
hos oss

Är du nyfiken på hur våra gym ser ut och hur det är att träna på Puls & Träning? Välkommen in på en gratis provträning.

 

Nå dina träningsmål

Vill du få ut mer av din träning? Våra personliga tränare hjälper dig att nå målen och få det resultat du drömmer om.

Här ser du vad de olika symbolerna betyder.

För att se vad just ditt gym erbjuder, stäng det här fönstret och läs under rubriken Utbud.

standardutbud
Standardutbud
Vi erbjuder konditionsmaskiner (cross trainer, cykel, roddmaskin och löpband) samt styrketräningsmaskiner för de viktigaste muskelgrupperna. Våra anläggningar har ett bra utbud av fria vikter och olika redskap för funktionell träning. Det finns omklädningsrum alternativt omklädningsbås samt värdeskåp där du kan låsa in dina värdesaker då du tränar.

small group
Begränsad gruppträning
Vi erbjuder gruppträning i mindre skala i gymlokalen.

personlig tränare
Personlig Tränare
Ta din träning till nästa nivå med en bra och trevlig personlig tränare! Alla utvecklas i sin träning tillsammans med en PT.

Gruppträning
Gruppträning
Massor av rolig och varierad gruppträning!

bastu
Bastu
Njut och ta igen dig en stund i bastun efter att du har tränat. I anslutning till bastun finns dusch.

barnpassning
Barnpassning
Vi erbjuder barnpassning under vissa tider för att underlätta din träning.

ej dusch
Ej dusch
Här har vi prioriterat utrymmet till träning, men bås för ombyte finns.

Senior

För dig som är pensionär och vill träna dagtid kl 05-15 alla dagar. Gäller på ett gym med 12 månaders bindningstid och du har möjlighet att frysa kortet i minst 30 dagar och max 365 dagar utan intyg.

Alla gym

För dig som vill ha tillgång till alla våra gym i Sverige. 12 månaders bindningstid.

Ett gym

Välj ditt favoritgym. 12 månaders bindningstid.

Flex

För dig som vill ha ett flexibelt avtal med tillgång till ett gym. Löpande avtal. Uppsägningstiden är resterande dagar i uppsägningsmånaden plus en månad.

Ungdom

För dig som är 14–17 år och vill träna tillsammans med målsman. Gäller på ett gym med 12 månaders bindningstid.

Student

För dig som fyllt 18 år och är student. Gäller på ett gym med 6 månaders bindningstid.


Puls & Träning följer lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005:59) med 14 dagars ångerrätt när du handlar på internet inom Sverige.
När du har godkänt alla uppgifter och våra medlemsvillkor kommer vi att skicka en bekräftelse till den angivna e-post adressen inom en arbetsdag.

Dina kontaktuppgifter

De uppgifter du lämnar ska vara dina egna och du måste ha fyllt 18 år för att bli medlem online. Det går även bra att besöka oss på öppet hus för att teckna avtal på plats. Se ditt gyms sida för information om tider och dagar för öppet hus.
Puls & Träning använder sig av SSL kryptering vid all överföring av personuppgifter.

Autogiro

Kontonumret måste vara ditt personliga.
För att vi ska kunna starta ett autogiro behövs både ett clearingnummer och ett kontonummer. Ett clearingnummer består av fyra till fem siffror.
Vid autogirobetalning sker dragningen den 28e varje månad. Startdragningen görs 20 dagar efter avtalets startdatum.

Faktura

Ange den adress du önskar få fakturan skickad till. Detta behöver endast anges om fakturaadressen är annan än din egen hemadress.

Bifoga foto

Puls & Träning behöver foton på sina medlemmar. Passerkort till gymmet kan endast erhållas efter det att Puls & Träning mottagit ett foto.
Välj därför ett tydligt foto av dig här nedan i något av formaten jpg, gif, png, bmp (max 8 MB).
Bifogar du ingen bild nu eller om du behöver hjälp med foto kan du komma in till oss under gymmets tider för öppet hus.

Meddelande/rabattkod

Har du frågor eller annat som du vill meddela oss. Har du en rabattkod fyller du även i denna här.

Medlemsvillkor

Vid rutan där man godkänner medlemsvillkoren:
Jag har tagit del av och godkänner medlemsvillkoren, Member terms and Conditions, samt godkänner jag även att mitt medlemskap aktiveras om 3-4 dagar om inget annat angetts eller önskats.

En person

1 gång

Ett tillfälle lämpar sig bäst som ett uppföljningstillfälle för dig som redan tränat med en personlig tränare.
Pris: 699 kr/gång

3 gånger

Perfekt för dig som behöver en rivstart och vill prova på några gånger. Lämpar sig även bra som uppföljning för dig som tidigare tränat med en personlig tränare.
Pris: 679 kr/gång

5 gånger

Det här paketet ger dig chansen att komma i gång med din träning och få den kunskap och inspiration du behöver!
Pris: 649 kr/gång

10 gånger

Du kommer att lära dig mycket om träning, få nya övningar som passar dig samt förutsättningar att nå din målsättning.
Pris: 619 kr/gång

20 gånger

När du väljer detta paket väljer du att prioritera dig själv, och det är du värd! Din personliga tränare kommer maximera din prestation med nya övningar, peppning, tester och regelbundna uppföljningar.
Pris: 579 kr/gång

30 gånger

Vårt mest prisvärda PT-paket. Passar dig som strävar efter att få träning som en del av din livsstil eller kanske nå specifikt mål och uppnå önskat resultat.
Pris: 529 kr/gång


Två personer

1 gång

För er som vill prova på att träna med PT. Ett tillfälle lämpar sig även bra som ett uppföljningstillfälle om ni redan tränat med en personlig tränare.
Pris: 465 kr/person

3 gånger

Perfekt för er som behöver en rivstart och vill prova på några gånger. Lämpar sig även bra som uppföljning för er som tidigare tränat med en personlig tränare.
Pris: 455 kr/person

5 gånger

Det här paketet ger er chansen att verkligen komma i gång med träningen och få den kunskap och inspiration ni behöver!
Pris: 440 kr/person

10 gånger

Med det här paketet får ni en mer kunskap om er träning, få nya övningar som passar er tillsammans samt förutsättningar att nå målsättningen.
Pris: 425 kr/person

20 gånger

När du väljer detta paket väljer du att prioritera er själva, och det är ni värda! Er personliga tränare kommer maximera din prestation med nya övningar, peppning, tester och regelbundna uppföljningar.
Pris: 405 kr/person

30 gånger

Vårt mest prisvärda PT-paket. Passar er som strävar efter att få träning som en del av din livsstil eller kanske nå specifikt mål och uppnå önskat resultat.
Pris: 380 kr/person


Du behöver ha ett aktivt medlemskap för att teckna ett personligt träningsavtal. En träff med personlig tränare är 55 minuter. Avtalet med personlig tränare är personligt och giltighetstiden är 1 år fr.o.m. avtalets påskrift.

*Självklart kan du välja personlig träning på avbetalning när du köper fler än ett tillfälle. Avbetalningstiden är 6 månader.

Milon

För dig som vill träna Milon på Puls & Träning Bällsta Bro. 12 månaders bindningstid.

Milon Flex

För dig som vill träna Milon med ett flexibelt avtal. Uppsägningstiden är resterande dagar i uppsägningsmånaden plus en månad

Om Milon

Milons cirkelträning är intensiv men skonsam och passet tar bara 17,5 minuter att genomföra. Du tränar både styrka och kondition utifrån en individuellt anpassad träningsplan och dina resultat mäts och registreras löpande. Maskinerna håller koll på dina inställningar, tidigare vikter och träningshistorik vilket gör att Milon passar lika bra för den som är träningsovan som för elitidrottaren.

Jessica Dahlin
Personlig Tränare, Anläggningsansvarig och Instruktör

Telefon: 073-626 59 86
Maila Jessica

Jag förespråkar ett långsiktigt helhetstänk kring hälsa där balans mellan träning, kost och återhämtning leder till ett hållbart resultat. Mitt hjärta bultar lite extra för livsstilsförändringar och att hjälpa dig som inte tränat så mycket förut att bygga en hållbar relation till träning. Jag vill möta dig där du är precis just nu: i livet, i träningen och i tankarna. Tillsammans med dig vill jag hitta de redskap som hjälper dig att bli den bästa versionen av dig själv och att uppnå dina mål. När det kommer till min egen träning vill jag känna mig både stark och uthållig, jag älskar både att springa långt och lyfta tungt! Tillsammans med mig kommer du att orka och våga så mycket mer!

Utbildning

 • Safe Education, PT360
 • Lic.Personlig Tränare
 • Lic.Kostrådgivare
 • Basic Level Certificate Kommunikologi
 • Safe Education, Power (vidareutbildning i tyngdlyftning och styrkelyft)
 • Eleiko Sports, Eleiko Strenght Coach level 1
 • SportsClub Education/Dan John, Can You go?

Specialitet

 • Träning under och efter graviditet
 • Viktnedgång
 • Livsstilsförändringar
 • Löpning och löpstyrka
 • Seniorträning

Christoffer Axelsson
Personlig Tränare, Gymvärd och Instruktör

Telefon: 072-296 32 05
Maila Christoffer

Min bakgrund är som Thaiboxare och min framtid är som personlig tränare. Jag tror på att träning och god kost är den bästa vägen för att bli en starkare och friskare människa, och ser fram emot att vägleda så många som möjligt på vägen dit.

Utbildning

 • PT licens The academy

Uppnå ditt starkare jag genom att ta kontakt med din inre primat; rör dig utomhus, lev aktivt och ät naturligt

Therese Emnerud
Personlig Tränare, Gymvärd och Instruktör

Telefon: 070-645 77 84
Maila Therese

Min bakgrund är inom idrotten, handboll har varit min sport. Mitt tänk som personlig tränare är att du som vill träna för att fungera i din vardag ska få göra det och du som vill ha specifik hjälp inom något område ska kunna få bli utmanad där! Tycker min styrka är att läsa dig som klient och anpassa träningen till vad du skulle behöva.

Utbildning

 • Personlig tränare
 • Licensierad HIIT och Box instruktör (The Academy)
 • Licensierad Seniortränare (Sports Club Education)

Mitt mål är att utmana, utveckla och motivera, vare sig det gäller din vardag eller en tuffare prestation.