Bli franchisetagare hos oss!

När du läser detta funderar du förmodligen på att starta ditt första gym. Genom oss får du tillgång till ett färdigt koncept, ett starkt varumärke och massor med andra saker som underlättar i din nya vardag som egenföretagare.

Lokal, byggnation, namn, logotyp och grafisk profil, webbplats, val av maskiner och mjukvara, ekonomi, riskbedömning, inredning och skötsel är några av de saker som behöver falla på plats. När gymmet väl är invigt kommer frågor som marknadsföring och drift och oron över att gymmet kanske inte går så bra som planerat.

Som franchisetagare till Puls & Träning får du hjälp med allt detta. Vi har utvecklat egna mjukvaror för att slippa dyra licensavgifter. Med våra professionella system kan vi analysera läget och därmed minska risken. Vi kommer att hjälpa till genom hela byggnationen och ge dig de verktyg som behövs för att driva gymmet på bästa sätt.

Kostnaden för detta kommer troligtvis inte att överstiga kostnaden jämfört med att göra det själv, men du sparar hundratals timmar. Du får även ta del av vårt starka varumärke och har alltid någon att vända dig till med frågor.

intresseanmälan franchise

Det här kan vi erbjuda dig:

Analys av läget

Vi kommer att noggrant analysera läget och se om det finns förutsättning att bedriva verksamhet med god lönsamhet i denna lokal. Vi hjälper även till att leta lokaler.

Förhandling av kontrakt

Vi kommer att ta hand om förhandlingen med hyresvärden.

Ekonomi

Vi hjälper till med att upprätta budget för de första 2 åren och ser över finansieringsbehov med mera.

Byggnation

Vi ritar upp lokalen, förser projektansvarig med byggspecifikationer samt följer byggnationen till dess lokalen är klar. Vi driftsätter passersystem, inbrottslarm, övervakning med mera.

Inredning

Vi hjälper till med inredning och design samt har kompletta inköpslistor.

Leasing

Vi kan erbjuda hjälp med leasing av maskiner, passersystem, övervakning med mera.

Marknadsföring

Vi erbjuder alla franchisetagare kompletta marknadsföringspaket.

Utbildning & IT

Utbildning på alla mjukvaror, försäljning, ekonomi, marknadsföring, drift och skötsel av gymmet. Komplett paket med datorer och skrivare där mjukvarorna är installerade och klara att använda.

Uppföljning & support

Vi utvecklar kontinuerligt våra system och håller utbildningar. Tillsammans håller vi koll på ekonomi samt medlemstillväxt och löser eventuella problem. Vi på Puls & Träning arbetar som en familj där ödmjukhet, omtanke om varandra, trivsel samt framgång i affärer är nyckeln.

 

Intervju med Ulrika Barksjö- Fors en av våra franchisetagare!

Vad fick dig att ta steget att öppna ett eget Puls & Träning gym?

I september 2008 öppnade jag Puls & Tränings första franchisegym, och det är ett steg i livet som jag aldrig har ångrat! Efter att ha jobbat som personlig tränare i ett par år på Puls & Träning så kom möjligheten att själv starta ett eget gym. Jag hade lärt känna organisationen och de härliga människor som startade konceptet P&T, så att ta steget var egentligen inte så svårt. Det som lockade med ett eget gym var att själv få driva, engagera och påverka utvecklingen. Det som också underlättade steget var den support och hjälp som centrala P&T presenterade. Det är många praktiska saker som man inte riktigt tänker på, men som är oerhört viktiga när man startar ett gym och med facit i hand är det bara att inse att jag aldrig hade kunnat starta från scratch själv! För mig har franchise varit det absolut bästa sättet att starta ett eget företag och gym!

Hur har det gått?

Det har gått bra! 2010 öppnade jag mitt andra gym som ligger i Örnsberg och i mars 2014 öppnade jag det tredje gymmet som ligger i Fruängen/Mälarhöjdsparken.  På gymmet vid Telefonplan kunde vi även expandera och bygga ut med dubbelt så stor yta för fyra år sedan. Det gör att vi på det gymmet även kan erbjuda gruppträning.

Hur ser du på framtiden?

Träningsbranschen tror jag bara kommer att fortsätta att växa. Jag gillar verkligen det koncept som P&T har så jag fortsätter att driva och utveckla de gym jag har idag.  Att driva företag som Franchisetagare passar mig utmärkt och något jag varmt kan rekommendera!

 

 

Har du några frågor?

Är du intresserad av att äga och driva ett eget Puls & Träning gym så kan du kontakta Janne för mer information eller skicka in en intresseanmälan.

Kontakta Janne Bjurman på 070-549 02 27 eller [email protected].

Eller skicka in din intresseanmälan här >>