Frisk personal är företags största tillgång!

Träning är en viktig del i att hantera den stressen. Har man inte tagit sig tid att prova regelbunden träning så vet man inte heller att det fungerar – men det gör det!

Alla kan känna sig bekväma på våra anläggningar och med vår säkra utrustning och ljusa och fräscha lokaler, känner sig även nybörjaren välkommen. Det är olyckligt att så många chefer själva är under så stor stress att de inte tar chansen att budgetera för det här – trots att det kanske är vägen till att nå svåra mål inom företaget. Och det gäller att våga ta ansvar för att utbilda sin personal och styra dem även inom det här området och inte bara betala ut friskvårdsbidrag. Det kan vara din bästa investering.

På Puls & Träning har vi alla möjligheter att hjälpa dig öka väl måendet på ditt företag och minska sjukskrivningarna. Allt från ett bättre pris om ni är några stycken som bestämmer er för att börja träna tillsammans, till ett upplägg med föreläsning om hälsa, hälsostatus/träningsprogram och uppföljning av resultatet. Eller så kan det vara så enkelt som att bara ordna ett pass med kollegorna. Varför inte erbjuda en PT en gång i veckan, något som snabbt blir den mest uppskattade löneförmånen?

Ta kontakt med Mikael Tunedal på vårt huvudkontor, så hjälper han er komma vidare: [email protected]

Att svettas ihop ger sammanhållning och massor av glädje!