Foodbox ger dig resultaten du önskar

Tänk dig att varje dag utan direkt ansträngning kunna äta god, näringsriktig mat som redan är färdiglagad och perfekt anpassad för dig. Det är som att ha en egen kock! Det är Foodbox!

Nyttig och färdiglagad mat!

Puls & Träning är återförsäljare av Foodbox på utvalda gym. Foodbox är ett koncept med flera färdiglagade rätter, speciellt framtagna för dig som vill komma i form eller gå ner i vikt. Maten passar dig som vill ha ett snabbt och enkelt lunch- och middagsalternativ. Ät hemma. Ta med dig till jobbet. Ät efter träningen. Foodbox underlättar i vardagen för dig som alltid vill äta sunt och gott.

Läs mer om boxarna

Naturliga råvaror

Maten innehåller en bra balans mellan protein, naturliga fetter och långsamma kolhydrater som håller dig mätt länge. Foodbox lägger stor vikt vid att endast använda naturliga råvaror och minimera salthalten i maten. All mat tillagas i Sverige. Samtliga maträtter är framtagna enligt Livsmedelsverkets rekommendationer och följer de Nordiska Näringsrekommendationerna.

Du får tips och inspiration

När du köper Foodbox får du också receptförslag för frukostar, mellanmål och luncher/middagar för de dagar du lagar mat själv. Vi ger dig tips om hur du ska träna för att må bra.

Prislista

1 st box…………. 69 kr/st*
10 st boxar………630 kr
20 st boxar………1260 kr
30 st boxar………1890 kr
40 st boxar………2520 kr
50 st boxar………3150 kr
60 st boxar………3780 kr

 

 

Klippkort finns för dig som inte har plats i frysen.

*Går enbart att köpa på P&T Årsta torg, Sundbyberg, Spånga Centrum, Telefonplan, Bällsta Bro och Blackeberg

Vill du köpa Foodbox?

För att göra din beställning av Foodbox besöker du gymmet när vi har öppet för gratis provträning. Besök gymmets hemsida för att se dagar och tider vi finns på plats. På följande gym säljer vi Foodbox:

 

Puls & Träning Björkhagen
Puls & Träning Blackeberg
Puls & Träning Bällsta Bro
Puls & Träning Hammarbyhöjden
Puls & Träning Sundbyberg
Puls & Träning Spånga Centrum
Puls & Träning Telefonplan
Puls & Träning Västberga
Puls & Träning Årsta Torg

 

Välkommen in så berättar vi mer!