Fysisk aktivitet på recept

Har du fått fysisk aktivitet på recept? Träning kan göra underverk för din hälsa! Genom fysisk aktivitet kan du både förebygga och behandla många sjukdomar. På Puls & Träning får du som blivit ordinerad Fysisk aktivitet på recept, FaR®, rabatterat pris på din träning.

Om fysisk aktivitet på recept

Fysisk aktivitet på recept innebär att legitimerad vårdpersonal ordinerar fysisk aktivitet. Aktiviteten blir en del av behandlingen och anpassas efter dina egna förutsättningar och önskemål. Det finns stort vetenskapligt stöd för att Fysisk aktivitet på recept (FaR®) fungerar. De positiva effekterna får du oavsett ålder eller tidigare träningsvana. Det är alltså aldrig för sent att börja röra på dig. Du som är otränad kommer snabbt att bli fysiskt starkare.

Din rabatt

50 kr/mån i rabatt på alla gymkort
50% rabatt på inträdesavgiften (ord. pris 400 kr)
25% rabatt på 1 eller 3 PT-tillfällen

 

Rabatten gäller på alla våra gym och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller endast dig som inte haft ett aktivt medlemskap senaste 6 månaderna. FaR® tecknas på gymmet när vi är på plats och giltigt FaR®-intyg ska uppvisas. Gå in på respektive gymsida för att se dagar och tider. Hitta ditt gym här.