Bokningsregler

På utvalda gym har du möjlighet att boka dig på våra gruppträningspass för att du lättare ska få till din träning. Här ger vi dig information om hur du det fungerar.

Boka pass

För att boka dig på ett pass första gången går du in på bokningssidan och väljer det gym du tränar på. Välj sedan vilket pass du vill delta på och registrera dig med dina uppgifter inklusive medlemsnummer. Ditt medlemsnummer finns på framsidan av ditt passerkort. En bekräftelse tillsammans med dina inloggningsuppgifter skickas till den mejladress du angett.

Var på plats senast 5 min innan passet börjar, visa upp ditt passerkort för instruktören och bocka av dig på deltagarlistan som finns utanför salen. Om du inte anmält dig till passet 5 min innan det startar släpps din plats till en annan medlem. Passet kan bokas en vecka i förväg och fram till en timme innan start.

Väntelista

Om passet är fullbokat hamnar du på en väntelista. Så snart någon avbokar sig från passet flyttas du upp på listan. Vi skickar en bekräftelse till din mejl om du får plats på det aktuella passet. Ordinarie bokningsregler gäller.

Det går även bra att komma ner till gymmet ändå då det ibland kan finnas platser över. Cirka 10 minuter innan passet startar lägger instruktören ut en deltagarlista som visar hur många lediga platser som finns tillgängliga.

Avboka ett pass

Du kan avboka ett gruppträningspass senast en timme innan det startar. Det gör du via länken i bekräftelsemejlet. Om du glömmer att avboka två pass under en månad, får du inte boka pass under en period på 30 dagar. Därefter kontaktar du [email protected] eller 08-549 00 600 för att kunna boka pass igen.

Bokningsregler för Björkhagen och Arboga

Klicka här