Rent, naturligt och effektivt! Vad behöver du?

Vi anser att man kan äta allt men inte alltid. Kosttillskott kan aldrig ersätta vanlig mat men när tiden inte finns till kan det ibland behövas ett enkelt sätt att få upp sin energi. Därför har vi valt att samarbeta med Better You, en leverantör av naturliga kosttillskott. För att underlätta för dig har vi kombinerat ihop 3 olika paket som kan hjälpa dig på vägen oavsett om du behöver mer protein innan din träning eller näringsämnen för att bli piggare.

15% rabatt på Better You – naturliga kosttillskott

Som medlem hos oss på Puls & Träning får du 15% rabatt på alla produkter från Better You. Hämta din rabattkod genom att fylla i formuläret.

 

Hämta din rabattkod

Innan, under eller efter träning

Kosttillskott för dig som exempelvis styrketränar och behöver en extra boost innan, under eller efter.

Naturlig BCAA

Naturlig BCAA, grenade aminosyror för dig som tränar, går på diet eller är i behov av extra protein. Stöd för muskelökning, hindrar muskelnedbrytning och stöd under dieten. Aminosyror har grenade aminosyror som bygger upp protein vilket är byggstenen i musklerna.

 

Ärt- och havreprotein

Protein är uppbyggt av aminosyror som har den viktiga uppgiften att bygga upp muskler och stödja muskelåterhämtningen. Det vegetabiliska alternativet, ärt- och havreprotein, är fritt från socker och artificiella sötningsmedel. Istället är det sötat med det naturliga sötningsmedlet stevia.

Hälsopaket

För dig som behöver en extra hälsokick. Hjälper till att bygga upp ett starkare immunförsvar och bidrar till en bättre sömn.

Bär Boost

Bär Boost är en produkt som till en början skapades för ett skandinaviskt klimat och för oss som bor här. Bär Boost innehåller en stor dos D-vitamin som är essentiellt för oss i Sverige större delen av året, naturliga bär extrakt som är laddade med antioxidanter och goda tarmbakterier som stöttar tarmfloran – där 75% av immunförsvaret sitter.

Laxolja

Premium Laxolja är en naturlig fiskolja rik på omega 3,6 och 9. Den är utvunnen ur färsk lax och noggrant behandlad för att tillvarata en stabil naturligt ren fiskolja.

✓ Naturligt framställd
✓ Noggrant hanterad råvara
✓ Utvunnen ur färsk Lax!

Gurkmeja

Inom folkmedicinen har kryddan bland annat använts för att bota inflammation, minska infektion och stärka matsmältningen. Gurkmeja innehåller flera värdefulla ämnen, där Curcumin allmänt anses vara kanske den absolut mest värdefulla. Vanligt gurkmejapulver innehåller omkring 5 % Curcumin, men denna från Better You består av hela 80% Curcumin, 16 gånger mer än i vanligt pulver!

Återhämtningspaketet

Proteiner och näringsämnen som hjälper dina muskler att byggas upp och ger dig en förbättrad återhämtning efter träning.

Magnesium

Magnesium+ innehåller magnesium från citrat, malat och bisglycinat samt spenat- och nyponextrakt för ett lättare upptag. Magnesium är med vid minst 300 processer i kroppen och kan bland annat hjälpa mot kramp, minska trötthet och bidra till avslappning på kvällen.

L-glutamin

Aminosyran glutamin är en av de 20 aminosyrorna som ingår i protein vilket bygger upp våra muskler och ger en förbättrad återhämtning.

L-glutamin sägs även kunna påskynda läkning av skador på slemhinnan i tarmen. En väl fungerande slemhinna är viktigt eftersom den ska släppa igenom näringsämnen, men även förhindra att tarmbakterier och slaggprodukter kommer ut i blodbanan. L-glutamin från Better You Innehåller inget gluten och är sötad med stevia. Finns i 2 olika smaker: Naturell och Jordgubb/rabarber.