Barnpassning på Puls & Träning

Vi tar hand om barnen så att du hinner träna! På några av våra gym erbjuder vi barnpassning för barn 6 månader och upp till 11 år. Tillsammans med våra barnpassare kan ditt barn leka, rita och spela spel i upp till en timme, medan du får träningen gjord. Just nu har vi andra regler för barnpassningen på grund det rådande läget. Mer information finns längre ner på sidan.

Få tid över till träning

Barn är fantastiska! Men vi vet att det som småbarnsförälder är svårt att få tiden att räcka till. Medan du som förälder får träningen gjord kan ditt barn leka, rita, pyssla, titta på film och busa med våra duktiga barnpassare. Aktiviteterna som vi erbjuder på barnpassningen kan variera mellan de olika gymmen.

Emma, 4 år

”Det roligaste är när vi leker lejon och kurragömma”

Hög kvalitet och säkerhet

Vi vill att vår barnpassning ska hålla hög kvalitet och säkerhet, därför har vi ett maxtak på antal barn som får vara i barnpassningen samtidigt. Maxtaket varierar beroende på vilket gym du tränar på, läs mer på den lokala sidan för ditt gym. Barn under två år räknas som två barn.

 

När du lämnar in ditt barn till vår barnpassning fyller du i ett formulär med barnets namn, ålder, allergier eller särskilda behov, samt dina kontaktuppgifter. Barnet får ta med sig vatten, välling, snuttefilt, napp och gosedjur till barnpassningen. Vi ansvarar inte för blöjbyten utan hämtar dig som förälder vid behov.

Nora, 5 år

”Bästa är att man kan leka med den stora hunden och isbjörnen och rita enhörningar”

Med anledning av coronaviruset:

● Vi minskat antalet platser på vår barnpassning till max 4-5 barn per pass.

 

● Föräldrar och barn ska tvätta händerna innan de går in till barnpassningen.

 

● Om ditt barn visar minsta symptom på sjukdom är det en självklarhet att inte besöka vår barnpassning. Vår personal har rätt att neka barn som är sjuka att delta.

 

● Vi har sett över rutiner för rengöring av leksaker med mera och vissa tas ur bruk.

 

● Vi uppmanar er föräldrar att ta med egen filt, gosedjur etcetera som ditt barn vill ha med sig.

 

● Barnpassare ska tvätta händerna innan och efter barnpassning och har tillgång till handsprit för regelbunden rengöring under sitt pass.

just nu har vi andra regler för barnpassningen på grund det rådande läget