Barnpassning på Puls & Träning

Vi tar hand om barnen så att du hinner träna! På några av våra gym erbjuder vi barnpassning för barn 6 månader och upp till 11 år. Tillsammans med våra barnpassare kan ditt barn leka, rita och spela spel i upp till en timme, medan du får träningen gjord. Just nu har vi andra regler för barnpassningen pga det rådande läget. Läs mer längre ner på sidan.

Barn är fantastiska! Men vi vet att det som småbarnsförälder är svårt att få tiden att räcka till. Därför erbjuder vi barnpassning på några av våra gym. Medans du som förälder får träningen gjord kan ditt barn leka, rita, pyssla, titta på film och busa med våra duktiga barnpassare. Aktiviteterna som vi erbjuder på barnpassningen kan variera mellan de olika gymmen.

Vi vill att vår barnpassning ska hålla hög kvalitet och säkerhet, och därför har vi ett maxtak på antal barn som får vara i barnpassningen samtidigt. Maxtaket kan variera beroende på vilket gym du tränar på, läs mer under ditt gym. Barn under två år räknas som två barn.  

När du lämnar in ditt barn till vår barnpassning fyller du i ett formulär med barnets namn, ålder, allergier eller särskilda behov, samt förälders namn och kontaktuppgifter. Barnet får ta med sig vatten, välling, snuttefilt, napp och gosedjur till barnpassningen.

Vi ansvarar inte för blöjbyten utan hämtar dig som förälder om detta behöver göras.

Det roligaste är när vi leker lejon och kurragömma

Emma, 4 år

Bästa är att man kan leka med den stora hunden och isbjörnen och rita enhörningar

Nora, 5 år

 

Med anledning av coronaviruset

  • Just nu har vi minskat antalet platser på vår barnpassning till max 4-5 barn per pass. 
  • Både föräldrar och barn ska tvätta händerna innan de går in till barnpassningen. 
  • Om ditt barn visar minsta symptom på sjukdom är det en självklarhet att inte besöka vår barnpassning. Vår personal har rätt att neka barn som är sjuka att delta.
  • Vi har sett över rutiner för rengöring av leksaker med mera och vissa tas ur bruk.
  • Vi uppmanar er föräldrar att ta med egen filt, gosedjur etcetera som ditt barn vill ha med sig.
  • Barnpassare ska tvätta händerna innan och efter barnpassning och har tillgång till handsprit för regelbunden rengöring under sitt pass.

Här har vi barnpassning: