Bokningsrutiner

Förbokning till Gruppträningspassen
Förbokning är en tjänst vi erbjuder på några av våra gym för att du ska kunna planera din träning. Önskar du att göra en avbokning på ditt bokade pass är det viktigt att du gör det i tid så att andra medlemmar får möjlighet att delta på passet.

Bokning:
För att boka dig på ett pass första gången klickar du på det pass du vill delta på, klicka på ”boka pass” och därifrån registrerar du dig med:

– För- och efternamn
– Personnummer
– Mobilnummer
– E-post
– Medlemsnummer (10 siffror på framsidan av ditt passerkort)

Du får därefter en bekräftelse via mejl med inloggningsuppgifter samt en påminnelse 24 timmar innan passet startar.

Du bör vara på plats senast 5 min innan passet börjar. Visa upp ditt passerkort för instruktören och bocka av dig på deltagarlistan som finns utanför salen. Passet kan bokas 3–6 dagar i förväg och fram till 1 timme innan start.

Reservlista: 
Vid fullbokat pass erbjuds en reservlista. En ordinarie plats får du när någon avbokar sig. Om du exempelvis står som reserv 1 kommer du bli automatiskt överflyttad och samtidigt få ett mail om detta. När du blivit överflyttad gäller ordinarie bokningsregler.

Om du inte bokar dig kan du komma ner till gymmet och hoppas på att få en drop-in plats. Cirka 10 minuter innan passet startar lägger instruktören ut en deltagarlista som visar hur många lediga platser som finns tillgängliga.
På några av våra gym behöver du inte förboka dig, utan du kan komma till gymmet och få plats ändå.

Avboking: 
Om du inte kan delta på det pass du bokat ber vi dig vänligen avboka detta senast 1 timme innan passet startar via länken i bekräftelsemailet.

VIKTIGT:
Vänligen notera att om du missar att avboka ditt pass vid tre tillfällen låser vi möjligheten för dig att förboka pass. För att låsa upp möjligheten att boka pass igen vänligen kontakta oss, [email protected] eller 08-549 00 600. Tänk även på att om du ej anmält dig till passet 5 min innan detta startar släpps din plats till en annan medlem.